GT Racing: Motor Academy Free+

GT Racing: Motor Academy Free+ Free+ 1.4.0

Sterk racespel van Gameloft

VOOR

  • Uitstekende 3D graphics
  • Goede besturing
  • Veel racewagens en circuits
  • Meerdere speelmodi
  • Replays uploaden naar YouTube

TEGEN

  • Werkt niet op oudere Android-modellen
  • Botsingen niet erg realistisch

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is GT Racing 2 een goed alternatief.

GT Racing: Motor Academy Free+ is een prachtige gratis racegame voor Android. Met meer dan 100 wagens en talloze uitdagingen biedt de Gran Turismo-achtige simulator uren speelplezier.

Voor mobiele besturingssystemen is GT Racing: Motor Academy Free+ een exceptionele game. De graphics zijn schitterend, maar zwaar. Dit verklaart ook waarom sommige oudere Android-modellen het spel niet aankunnen. In de simulatiegame beschik je over fraaie racewagens van merken als Ferrari, Audi en Lamborghini. Je mag je raceschoenen echter niet zomaar op de pedalen van deze diamanten plaatsen; eerst dien je via meerdere tests je 'rijbewijs' te halen. Zo leer je GT Racing: Motor Academy Free+ goed kennen.

De besturing in deze racegame is zoals je van andere racespellen voor smartphones gewend bent. Je drukt rechtsonder op het scherm voor gas, je kantelt het toestel naar links of rechts tijdens de bochten en af en toe druk je links op de rempedaal. Weinig vernieuwend dus, maar GT Racing: Motor Academy Free+ reageert wel naar behoren. Via de opties heb je bovendien de mogelijkheid de gevoeligheid te kalibreren, om alles wat beter af te stemmen op jouw al dan niet hyperactieve polsen.

Heb je de test doorstaan, dan speel je GT Racing: Motor Academy Free+ in verscheidene modi waaronder Arcade en Career. Hoewel de game gratis is, schaf je desgewenst gaandeweg racewagens en andere zaken aan.

GT Racing: Motor Academy Free+ demonstreert dat er veel mogelijk is op het Android-platform en doet tegelijkertijd uitkijken naar de volgende generatie racegames. Door de combinatie van schitterende 3D graphics, intuïtieve gameplay en uitgebreide inhoud is GT Racing: Motor Academy Free+ een ware (gratis) topper.

Meeste downloads Racespellen voor android

Meer
GT Racing: Motor Academy Free+

Download

GT Racing: Motor Academy Free+ Free+ 1.4.0

Beoordelingen about GT Racing: Motor Academy Free+